Nieuws

"Better together" is een ambitieus colloquium, georganiseerd door de FOD Binnenlandse Zaken op vrijdag 24 november, in aanwezigheid van mevrouw Nicole de Moor, staatssecretaris voor asiel en migratie.

Sinds 21 november 2023 is de Noodcentrale 112 Oost-Vlaanderen overgeschakeld op het bovenlokaal dispatchingsplatform. De Noodcentrale 112 van Oost-Vlaanderen migreerde naar het bovenlokaal dispatchingsplatform. De Noodcentrale 112 Oost-Vlaanderen is de laatste provincie die migreert naar dit nieuwe platform. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden: “ Dankzij de migratie naar het bovenlokaal dispatchingsplatform kan nu veel breder gewerkt worden dan louter provinciaal.

Onze FOD gelooft sterk in feedback als middel voor de voortdurende ontwikkeling van vaardigheden en prestaties.

In deze context hadden onze medewerkers gisteren het geluk om deel te nemen aan een originele trainingssessie georganiseerd door het bedrijf Klein Barnum: Welcome feedback!

Dit theatrale avontuur over het belang van constructieve feedback toonde ons de valkuilen, best practices en hoe feedback te ontvangen.

Zoals we voortdurend benadrukken, is de rol van operatoren of calltakers als eerste schakels in de hulpverleningsketen cruciaal! Zij kunnen echt het verschil maken. Er zijn momenteel ongeveer 750 operatoren of calltakers.

Sinds vandaag, 26 september, is de Noodcentrale 112 Vlaams-Brabant overgeschakeld op het bovenlokaal dispatchingsplatform. De Noodcentrale 112 van Vlaams-Brabant migreerde naar het bovenlokaal dispatchingsplatform. De Noodcentrale 112 Vlaams-Brabant is de voorlaatste provincie die zal migreren naar dit nieuwe platform. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden: “ Dankzij de migratie naar het bovenlokaal dispatchingsplatform kan nu veel breder gewerkt worden dan louter provinciaal.

Abonneren op News